Ris & Ros

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Kebabistan har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Kebabistan i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte kebabistan.orderonline.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Kebabistan påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Kebabistan forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Kebabistan eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Kebabistan kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Kebabistan påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Virkelig lækkert. Men hvis man bestiller med ekstra chili må den gerne være lidt stærkere :-)
Skrevet af: Lotte Burholt Pedersen   |   
søndag, 10 maj 2020 kl. 18:41
God service
Skrevet af: Theis Holm Nielsen   |   
fredag, 27 marts 2020 kl. 22:52
Perfekt
Skrevet af: Mikkel   |   
lørdag, 18 januar 2020 kl. 22:18
Maden varmfærdig allerede efter 20 minutter, og den var god.
Skrevet af: Terkild Huusum-Isaksen   |   
mandag, 23 december 2019 kl. 21:23
Skrevet af: Emma Krogh Christensen   |   
fredag, 6 december 2019 kl. 09:57
Skrevet af: Andreas Winther   |   
søndag, 14 juli 2019 kl. 00:06
Som altid super lækkert ! Jeg mangler dog mulighed for at bestille pommes ved siden af jeres durum menu frem for i durumrullen. Men Mega lækkert !!
Skrevet af: Kamilla Josefsen   |   
onsdag, 10 juli 2019 kl. 23:37
God mad, klar til tiden og store portioner. Ganske enkelt godt.
Skrevet af: Christian Schmelling Pedersen   |   
onsdag, 22 maj 2019 kl. 23:01